Thursday, January 17, 2013

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER SEBANYAK YANG MAMPU

Hi everyone,

Just nak share pasal one segmen from this YAYA blog..segmen ni untuk kita semua geng blogger samada yang masih baru or yang dah begitu lama dalam dunia blog ni berkenalan.

Jom kawan-kawan kita sertai segmen beliau, caranya?

klik link address ini http://yayaonly.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

kat situ ade arahan selanjutnye.

Kawan-kawan, ni la banner penyertaan segmen tersebut, segmen ni sampai 15 feb 2013 je tau!!


Photobucket
Jangan ketinggalan!!

xoxo
suhailey

30 comments:

  1. thanks sudi join segmen :) yaya follow sini

    ReplyDelete
  2. Nick join segment ni jgak...:) nnti follow blog nick ye dear!
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)

    ReplyDelete
  6. Merangkak dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    i follow dari segmen yg sama :D

    dari kumpulan 13 :D

    ReplyDelete
  8. salam.. hai.. dari segmen yang sama.. done follow u... follow me back ya ! ^^
    http://datinirawmk.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followwer-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  9. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  12. tq all, sue g singgah kat blog korang plak ye ;)

    ReplyDelete
  13. hye dear!
    same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan..Saya dari segmen yang sama..

    Saya da follow awk.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. done follow #27

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  18. Salam Perkenalan^^

    Singgah sini dr segmen yg sma :D
    Done follow , if sudi follow back ye ^^

    http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  21. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my FB page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  23. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  25. Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. done follow u .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  27. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno FOLOW sini:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  28. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  29. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  30. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete